CASES

OG

REFERENCER

Vi yder IT-support til over 1000 kunder på tværs af brancher og virksomhedsstørrelser. For at beskytte vores kunders fortrolighed undlader vi at give detaljerede oplysninger om virksomhederne, men vi deler gerne eksempler på forskellige IT-løsninger som vi har udviklet.

Få inspiration på siden her og kontakt os gerne for yderligere information.

UDVALGTE CASES

KUNDE
Kontorfællesskab på ca. 3000 m2 fordelt i 4 plan.

OPGAVEN
Kundens ønsker: Udskiftning af de eksisterende og forældede IT-løsninger og ny fleksibel løsning med mulighed for både kablet og trådløs adgang, samt GDPR-sikring for at undgå at lejerne kunne se hinandens enheder eller data.

LØSNINGEN
En hurtig fiberforbindelse som løbende kan udvides. Vi inkluderede en firewall, som kan klare pres i selv de mest belastede situationer. Dermed bliver husets lejerne ikke berørt, hvis én person henter mange data i en periode. Alle forbindelser i backbone-nettet i huset blev redundant sammenkoblet enten via kabler eller fiber.

MINDRE BELASTNING
Huset blev dækket ind med trådløst net via professionelle intelligente enheder. Disse enheder fordeler belastningen jævnt på det trådløse net og skifter hurtigt imellem hinanden. Brugerne oplever på den måde ikke udfald når de bevæger sig rundt i bygningen.

Hver lejer har fået eget net og adgang til trådløst internet for at være GDPR-sikret. Lejerne bruger deres net og opsætning efter behov. Dermed kan firmaer med behov for fast VPN-opkoblinger til hovedkontoret få dette opsat. Så får de et sammenhængende net med resten af virksomheden.

KUNDE
Industrivirksomhed med særskilt kontor og lager.

OPGAVEN
Kundens gamle servere trængte til udskiftning efter mange års drift. Deres IT-setup skulle være mere fleksibelt, let tilgængeligt og sikkert – uanset hvor brugerne befinder sig.

LØSNINGEN
Vi etablerede et nyt Hosted Desktop miljø hos kunden. Her blev servicen delt ud, så eksempelvis SQL-service og rutine job i forhold til daglige rutiner blev etableret på særskilte servere. Dette højner effektiviteten og stabiliteten af fjernskrivebordsserveren, som alle medarbejdere benytter.

FAST VPN-OPKOBLING
Kontoradgangen blev sikret via fast VPN-opkobling. Alle mobile klienter har fået hver deres VPN-klient, som er tilknyttet den enkelte bruger.

Kunden ønskede at bibeholde egen NAS harddisk, derfor kørte vi hele servermiljøet op. Kunden har fået eget hosting net og dermed også mulighed for at få hosted dens egen NAS harddisk – med en stor del af deres data.

KUNDE
Byggevirksomhed

OPGAVEN
Kundens forældede server skulle udskiftes grundet alder og for lille kapacitet.

LØSNINGEN
Vi flyttede kundens mailsystem fra serveren til Microsoft 365. Her blev alle brugere, mailgrupper og delte postkasser oprettet og samtlige maildata blev migreret live til 365-løsningen. Kunden og dens kunder mærkede ingen afbrydelser under hele processen.

Datadelen blev etableret på en ny filserver hos kunden grundet de store datamængder og de store filer. På denne måde fik de et hurtigt, stabilt og fornyet IT miljø, som lever op til nutidens krav.

KUNDE
Erhvervskunde i privat villa.

OPGAVEN
Kunden ønskede et driftssikkert, stabilt og hurtigt trådløst net, hvor brugerne ikke afbrydes når de bevæger sig rundt mellem etagerne.

LØSNINGEN
I samarbejde med en af vores fiberpartnere udskiftede vi ADSL-linjen med en fiberlinje, hvortil der blev tilkoblet en router som kunne trække den nødvendige belastning.

ALTID STABILT SIGNAL
Det trådløse net blev etableret med tre trådløse enheder fordelt på hver etage. Enhederne er sammenkoblet via en kontroller. Kontrolleren holder styr på, hvor maskinerne på nettet befinder sig og sørger for at flytte dem til enheden med den bedste signal.

Vi har på den måde løst både kundens erhvervsudfordringer i henhold til stabil og hurtig adgang samt familiens behov i forhold til streaming, spil, og hvad nettet ellers bliver brugt til.

KUNDE
Flere forskellige kunder fra diverse brancher.

OPGAVEN
Kunderne skulle flytte deres virksomheder i nye lokaler og stod overfor den opgave at hele IT-systemet skulle flyttes gnidningsfrit og hurtigt.

LØSNINGEN
Vi mødte op på kundernes adresser og tog alt IT-udstyr ned. Vi pakkede det hele og kørte det til den nye adresse. Her har vi sørget for at alt blev sat op igen lige fra skærmen til printeren og alt det, der var på det gamle kontor. Vi har geninstalleret internetlinjer og oprettet forbindelser, og vi har tjekket det hele igennem for at sikre, at alt fungerede og samtlige medarbejdere kunne genoptage deres arbejde hurtigt og uden problemer.

KUNDE
En kunde med en 10 år gammel trådløs netværksforbindelse i hjertet af Århus C.

OPGAVEN
Det gamle trådløse netværk var brændt ud og skulle opdateres til de nye standarter, hvilket ikke var helt nemt da der i midtbyen er utrolig mange net man skal tage hensyn til.

LØSNINGEN
Vi har skiftet hele det trådløse netværk ud med helt nye Wifi 6 enheder for at sikre et godt, stærkt og stabilt netværk i rigtig mange år frem. Vi har finjusteret og testet det hele inden vi forlod kunden for at sikre det mest optimale og bedst ydende trådløse net. Og så har vi selvfølgelig genbrugt alt det udstyr der stadigvæk fungerede fint i forhold til nutidige standarder for at holde udgifterne så langt nede som muligt.