CASES OG REFERENCER

FÅ ET INDBLIK I VORES KUNDEHISTORIER

Vi har i dag ansvaret for mere end 1000 kunder indenfor alle brancher og virksomhedsstørrelser.

Af hensyn til vores kunder går vi ikke i detaljer med selve virksomheden, men fortæller gerne om, hvilke løsninger vi blandt andet har lavet.

Ønsker du yderligere information omkring cases og kundereferencer, er du altid velkommen til at kontakte os.

UDVALGTE CASES

KUNDE:

Kontorfællesskab på ca. 3000 m2 fordelt i 4 plan

OPGAVEN:

Virksomheden skulle have udskiftet deres eksisterende, forældede IT-løsning. Den nye løsning skulle være fleksibel med mulighed for kablet og trådløs adgang samt GDPR-sikret, så lejere ikke kan se hinandens enheder eller data.

LØSNINGEN:

Vi etablerede en hurtig fiberforbindelse, som løbende kan udvides, en firewall, som kan klare presset i selv de mest belastede situationer, så lejerne i huset ikke bliver berørt, hvis en person henter mange data i en periode. Alle forbindelser i backbone-nettet i huset blev redundant sammenkoblet enten via kabler eller fiber.

 

Huset blev dækket ind med trådløst net via professionelle intelligente enheder, som fordeler belastningen på det trådløse net og hurtigt skifter enheder rundt, så brugerne ikke oplever udfald, når de bevæger sig rundt i bygningen. 

 

Hver lejer har fået deres eget net og adgang til trådløst net, så de er GDPR-sikret og kan bruge deres net og opsætning efter behov. Dette gør også, at firmaer der har behov for fast VPN-opkoblinger til hovedkontoret kan få dette opsat, så de har et sammenhængende net med resten af virksomheden.

KUNDE:

Industrivirksomhed med særskilt kontor og lager

OPGAVEN:

Virksomhedens gamle server trængte til udskiftning efter mange års drift. Deres IT-set up skulle være mere fleksibelt, let tilgængeligt og sikkert – uanset hvor brugerne befinder sig.

LØSNINGEN:

Vi etablerede et nyt Hosted Desktop miljø hos virksomheden, hvor service blev delt ud, så eksempelvis SQL-service og rutine-job i forhold til daglige rutiner, blev etableret på særskilte servere for at højne effektiviteten og stabiliteten af fjernskrivebordsserveren, som alle medarbejdere benytter.

Kontoradgangen blev sikret via fast VPN-opkobling og alle mobile klienter har fået hver deres VPN-klient, som er tilknyttet den enkelte bruger.

Virksomheden havde et ønske om at bibeholde deres NAS harddisk, så vi kørte hele servermiljøet op, så kunden har fået deres eget hosting net og dermed også mulighed for at få hosted deres NAS harddisk, med en stor del af deres data.

KUNDE:

Byggevirksomhed

OPGAVEN:

Virksomhedens gamle server skulle udskiftes grundet alder og for lille kapacitet.

LØSNINGEN:

Vi flyttede virksomhedens mailsystem fra serveren til Microsoft 365. Her blev alle brugere, mailgrupper og delte postkasser oprettet, og maildata blev migreret live til 365-løsningen, så virksomheden og deres kunder ikke mærkede til nogen afbrydelser.

Datadelen blev etableret på en ny fil-server hos virksomheden grundet de store datamængder og de store filer. På denne måde fik de et hurtigt, stabilt og fornyet IT miljø, som lever op til nutidens krav.

KUNDE:

Erhvervskunde, privat villa

OPGAVEN:

Vi skulle skabe et driftssikkert, stabilt og hurtigt trådløst net, hvor brugerne ikke afbrydes, når de bevæger sig rundt mellem etagerne.

LØSNINGEN:

I samarbejde med en af vores fiberpartnere udskiftede vi ADSL-linjen med en fiberlinje, hvortil der blev tilkoblet en router, som kunne trække den nødvendige belastning.

Det trådløse net blev etableret med tre enheder fordelt på hver etage. Disse enheder er sammenkoblet via en kontroller, som sørger for at holde styr på, hvor maskinerne på nettet befinder sig og sørger for at flytte dem rundt mellem de trådløse enheder, hvor der er bedst signal.

Dette løste både kundens erhvervsudfordringer med adgang, men også familiens behov i forhold til streaming, spil, og hvad nettet ellers bliver brugt til.

KONTAKTFORMULAR