360° IT - sikkerhed

Har du travlt med dit vokseværk i dit firma og slet ikke tid til at fokusere på om det tekniske som IT, hjemmeside, server og data-backup svarer til de nyeste versioner? Lyder det vanskeligt at skulle følge op om IT-sikkerhed og opdatering? Kunne du tænke dig at overdrage ansvaret for det mindre sjove til os?

Det skal du være velkommen til – for det er vores passion at hjælpe dig.

360° IT-sikkerhed

Har din virksomhed styr på datapolitik og persondataloven i forhold til IT-sikkerhed og GDPR? Har du styr på, hvem der har adgang til nettet? Er din IT sikret i tilfælde af strømudfald eller overspænding? Ved du præcis, hvor jeres data befinder sig, og om de er sikret imod hacker- og virusangreb?

Der er rigtig mange ting der er vigtige at være opmærksom på før du kan føle dig tryg omkring IT-sikkerheden i din virksomhed.

Vores mål og passion er at levere en omfattende og forståelig IT-analyse der giver dig værdifulde indsigter og anbefalinger. Vi lægger vægt på klar kommunikation og forsøger at undgå teknisk jargon. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og informeret gennem hele processen.

Vi er ikke kun fokuseret på at identificere udfordringer – men også på at give dig løsningerne. Vores rapport omfatter handlingsplaner der hjælper dig med at optimere din IT-struktur og øge effektiviteten i din virksomhed.

Du kan stole på vores engagement i at levere en førsteklasses serviceoplevelse. Vores mål med vores IT-analyse er at hjælpe dig med at tage velinformerede beslutninger, der vil give din virksomhed en konkurrence fordel og bane vejen for succes.

Kontakt os i dag og lad os begynde på din 360° IT-analyse. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig og støtte din virksomheds vækst.

Daglig backup

Vi kører hver dag backup på vores servere. Det betyder for dig, at du nemt og uafbrudt kan få adgang til samtlige af dine data – også hvis uheldet skulle være ude.

Netværksovervågning

Vores support overvåger konstant om din IT og netværk virker som det skal. Det gør vi hele dagen – hver dag – året rundt. Du kan føle dig trygt og stole på os.

Tilgængelighed døgnet rundt

Uanset hvornår du har brug for os: Vores IT-support står til rådighed på alle døgnets timer for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med din IT-udfordring.

Onsite service og support

Har du en udfordring som ikke kan løses telefonisk, kan vi hjælpe og guide dig via vores onsite service. Du kan være sikker på, at vi ikke slipper opgaven inden vi har fundet en løsning.

Martin-Thomas

Passionerede IT-nørder

Som passionerede IT-nørder servicerer og rådgiver vi inden for adskillige udfordringer i forbindelse med IT – lige fra musen der ikke virker til nedbrud af servere og fejl på internet opkoblingen. Vi står klar til at hjælpe – uanset hvilken udfordring du står overfor.

it support

Én fast kontaktperson

Det er vigtigt for os at du altid har den samme kontaktperson – og at de andre IT-konsulenter hos TS Computer samtidig er informerede omkring din IT-situation. På den måde får du altid den rette hjælp hos os.

bjarne-overvågning

Din personlige IT-leverandør

Vi har fokus på at sætte os ind i din virksomhed og vurderer ud fra dine behov og ønsker, hvilke af de mangfoldige IT-løsninger er de rigtige for dig, og hvordan de kan styrke din forretning.