LANDSDÆKKENDE

360°

IT- SUPPORT

Vores erfarne konsulenter hjælper dig med service og support 24/7, og 356 dage om året i hele landet. Du kan benytte os både til enkeltstående projekter eller som en tilknyttet ekstern IT-afdeling.

24/7

Effektiviser
dit setup

Vores landsdækkende team hjælper dig med at optimere din eksisterende IT-infrastruktur. Ønsker du udvidelse af dit IT-system eller forbedring af enhedernes ydeevne? Har du brug for rådgivning om indkøb og implementering af nyt udstyr? Skal du opdateres indenfor datapolitik, fremtidssikring af virksomhedens IT-forbindelse, eller IT-løsninger i henhold til bæredygtighed? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak.

Onsite service og ekstern IT-support

Vi kan være din eksterne IT supportafdeling, men vores service og support rækker også ud i den virkelige verden. Vi er onsite i sager som ikke kan løses telefonisk, møder personligt op når I står med en udfordring, og bliver selvfølgelig indtil den er løst og hele systemet igen kører problemfrit.

Når vi udskifter dit IT-udstyr sørger vi for at opsætte alt igen. Vi installerer relevante programmer, overfører samtlige data og sikrer, at du kan tilgå det du skal bruge for at kunne udføre dit arbejde.

Vi løser udfordringerne hurtigt, nemt, og uden spild af din tid.

Thomas-Frederik

24/7 tilgængelighed

Vi har ansat en halv mand for meget og står altid til rådighed – også om aftenen og i weekenderne. Denne ydelse skal særskilt aftales når vi opstarter vores samarbejde og tegner en serviceaftale. Den er ikke automatisk inkluderet i aftalen for at sikre, at vores kunder ikke betaler for noget de evt. ikke får brug for.

Står du med et problem udenfor vores åbningstid som ikke kan vente til mandag morgen, vil vi stadigvæk gerne hjælpe dig med det. Denne engangsservice koster dobbelt timetakst.

it rådgivning og sikker support

Altid den bedste forbindelse

Vi optimerer din forbindelse som dækker både kontor, lager og eventuelle udendørs arealer. Vi tilpasser vores løsninger til dine behov – uanset om det er et mindre kontor eller en større virksomhed med brug for et stabilt virksomhedsnet på tværs af mange enheder.

Vi har et team af professionelle IT-rådgivere, som sidder parat til at hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning.

TS computer netværksforbindelse

Specialister i trådløst internet

Stabile IT-systemer er uundværlige for at en arbejdsplads kan optimal fungere. Kabler er dog af og til i vejen i virksomhedens infrastruktur og kan være upraktiske i hverdagen.

Vi hjælper dig med at opsætte et trådløst netværk med stabil internetforbindelse over hele din virksomhed. På den måde kan du og dine kollegaer bevæge jer frit omkring både indenfor og udenfor.

ts computer stabil forbindelse

Vi tilbyder forskellige specialløsninger TIL
KONTOR, butik OG Industri.