LANDSDÆKKENDE

360°

IT- SUPPORT

Vores konsulenter kan hjælpe dig 24/7-356 dage om året. I kan benytte os til enkeltstående projekter eller som en ekstern IT-afdeling.

24/7

Effektiviser
jeres setup

Vores landsdækkende team kan hjælpe med at optimere jeres eksisterende IT-udstyr, uanset om I ønsker udvidelse, forbedring af enhedernes ydeevne, rådgivning om indkøb og implementering af nyt udstyr eller fremtidssikring af virksomhedens forbindelse og løsninger.

Onsite serve og ekstern IT-support

Vi er ikke blot en ekstern IT supportafdeling, for vores service og support rækker også ud i den virkelige verden. Vi er onsite i sager, som ikke kan løses telefonisk og vi møder personligt op når i har brug for det. Uanset jeres udfordring, rykker vi ud til jer når der er behov for det, og går ikke før det hele kører. Når vi udskifter jeres IT-udstyr, sørger vi for at opsætte, installere relevante programmer, overført alt vigtigt data og sikret at I kan tilgå det, som I skal bruge for at kunne udføre jeres arbejde. Hurtigt, nemt og uden spild af jeres tid.

Thomas-Frederik

Altid tilgængelige

Vi har ansat en halv mand for meget og er altid til at få fat på – både aften og weekend.
Denne ydelse kan aftales, når vi opstarter vores samarbejde og tegner en serviceaftale. Ved oprettelse, er denne service ikke inkluderet, for at sikre, at vores kunder ikke betaler for noget, de måske ikke får brug for, men vi er naturligvis altid tilgængelige for både faste og nye kunder, så vi kan hjælpe, når problemet opstår.

it rådgivning og sikker support

Den bedste forbindelse

Vi optimerer jeres forbindelse, som dækker både kontor, lager og evt. udendørs arealer. Vi tilpasser vores løsninger til jeres behov, om i er et mindre kontor eller en større virksomhed med brug for et stabilt virksomhedsnet på tværs af mange enheder.

Vi har et team af professionelle IT-rådgivere, som sidder parat til at hjælpe jer mod den bedste løsning.

TS computer netværksforbindelse

Specialister i internet

Ingen kan undvære IT systemer som bare fungerer, men kablerne er af og til i vejen. Vi skaber trådløse netværk, som kan hjælpe dig i hverdagen, for at i undgår for mangle kabler og opnår en sikker stabil netværksforbindelse over hele virksomheden.

ts computer stabil forbindelse

Vi tilbyder forskellige specialløsninger TIL
KONTOR, butik OG Industri.