it support

Landsdækkende it support 24/7

Vores IT support er landsdækkende. Vores konsulenter hjælpe dig 24/7, 356 dage om året. I kan benytte os til enkeltstående projekter eller, som en ekstern IT afdeling og sammen finder vi den bedste løsning, til jeres behov.

Et effektivt setup, skaber bedre brugerglæde og frigiver tid i  jeres hverdag. Har I brug for rådgivning? Vi kan hjælpe jer med at optimere jeres eksisterende IT udstyr, så I sikres den bedste udnyttelse. Det kan være at virksomheden skal udvides, at jeres enheder kører for langsomt, I mangler rådgivning om indkøb og implementering af nyt IT-udstyr eller et ønske om at fremtidssikre jeres forbindelse og løsning.

Vi er landsdækkende og vi kigger gerne forbi til et møde i jeres virksomhed.

it support
TS Computer Service Support

Onsite service og ekstern it support

Vi er ikke blot en ekstern IT supportafdeling, for vores service og support rækker også ud i den virkelige verden. Vi er onsite i sager, som ikke kan løses telefonisk og vi møder personligt op når i har brug for det. Uanset jeres udfordring, rykker vi ud til jer når der er behov for det, og går ikke før det hele kører.

Når vi udskifter jeres IT-udstyr, sørger vi for at opsætte, installere relevante programmer, overført alt vigtigt data og sikret at i kan tilgå det, som I skal bruge for at kunne udføre jeres arbejde. 
Hurtigt, nemt og uden spild af jeres tid.

Altid tilgængelige

Vi har ansat en halv mand for meget og er altid til at få fat på – både aften og weekend.

Denne ydelse kan aftales, når vi opstarter vores samarbejde og tegner en serviceaftale. Ved oprettelse, er denne service ikke inkluderet, for at sikre, at vores kunder ikke betaler for noget, de måske ikke får brug for, men vi er naturligvis altid tilgængelige for både faste og nye kunder, så vi kan hjælpe, når problemet opstår.

it rådgivning og sikker support

Specialløsning til kontor, lager og butik

Med et bredt branchekendskab ved vi, at vi altid er i stand til at sikre jer en løsning til jeres behov uanset opgavens størrelse. Om det er til kontoret, lageret eller butikken, vil vi sørge for at I er dækket ind i ift. diverse krav, som I må være stillet, både internt og eksternt.

Til jeres kontorkompleks, sørger vi for at jeres trådløse netværk, hastigheden og jeres IT-sikkerheden, fungerer netop, som det skal, så I blandt andet altid er GDPR-sikret.

På lageret kan vi blandt andet sikre, at flere tusind kvadratmeter er dækket med trådløst net så at der altid er høj tilgængelighed, som muliggør at I opretholder jeres krav til eksempelvis hurtig printning og almindelig drift.

I butikken kan vi blandt andet lægge trådløst netværk og sikre at netværk, pc, printer, dankortløsning virker optimalt.

Har du brug for inspiration? Se vores  Cases og referencer

TS computer netværksforbindelse

Den bedste forbindelse

Vi optimerer jeres forbindelse, som dækker både kontor, lager og evt. udendørs arealer. Vi tilpasser vores løsninger til jeres behov, om i er et mindre kontor eller en større virksomhed med brug for et stabilt virksomhedsnet på tværs af mange enheder.

Vi har et team af professionelle IT-rådgivere, som sidder parat til at hjælpe jer mod den bedste løsning.

Specialister i internet

Ingen kan undvære IT systemer som bare fungerer, men kablerne er af og til i vejen. Vi skaber trådløse netværk, som kan hjælpe dig i hverdagen, for at i undgår for mangle kabler og opnår en sikker stabil netværksforbindelse over hele virksomheden.

 

ts computer stabil forbindelse