TS Computer - Altid klar til at løse dit IT problem

professionel rådgivning fra it konsulenter

Vores IT konsulenter er kvalificerede eksperter indenfor IT og rådgiver jeres virksomhed mod den bedste IT løsning. I dag bygger alle virksomheder på fundamentet af solide IT systemer og udstyr, som bliver ved med at fungere helt optimalt. Hos TS Computer har vi en række specialister, som rådgiver og vejleder jer, så i får udnyttet jeres eksisterende IT udstyr, programmer og enheder, så i opnår en bedre brugerglæde. 

Vi vurderer i fællesskab hvilken løsning er den bedste for jer, så I bliver parate til fremtidig vækst og undgår forsinkelser på arbejdspladsen.

Vi er landsdækkende og vi kigger gerne forbi til et møde i jeres virksomhed.

TS Computer - Altid klar til at løse dit IT problem
it rådgivning ts computer

Vedligehold og optimering

Hos TS Computer rådgiver vi jer til at finde den bedste IT-løsning, som dækker alle jeres behov. Vi vurderer i fællesskab, hvordan I får det bedste ud af jeres IT, og hvordan det bedst kan vedligeholdes, så jeres systemer og udstyr altid opererer optimalt.

Fejlfinding og servicering af netværk

Et stabilt netværk er altafgørende for driften af jeres virksomhed. Vi ved, hvor vigtigt det er, at netværket altid opererer stabilt. Vores team af IT-rådgivere vurderer den bedste løsning til jeres behov. Hos TS Computer foretager vi også fejlfinding af jeres netværk og servicerer jer i tilfælde af sikkerhedsbrister eller andre udfordringer.

ts computer rådgiverteam
ts computer rådgiver hjemmeopkobling

Sikker hjemmeopkobling

Dit netværk skal være sikkert på arbejdspladsen og du skal også kunne være tryg ved at tilgå virksomhedens følsomme oplysninger på hjemmekontoret. Vi vejleder dig til at få det bedste ud af dine netværksforbindelser, så du kan være sikker på, at din data er sikker derhjemme.

Vi er specialister i stabile internetforbindelser. Se hvad vi kan gøre for dig, så din forbindelse forbliver sikker.

Sikkerhedstjek af IT-setup

Vores rådgiver-team vil som det første foretage et sikkerhedstjek af jeres IT-setup. Vi fokuserer på at sikre jeres IT, så I kan fokusere på den almindelige drift. Vi har styr på din IT-Sikkerhed og kører et dagligt backup på vores servere, sådan får I nemt kan få adgang til jeres værdifulde information, hvis uheldet er ude.

it rådgiver ts computer