360° IT-RÅDGIVNING

                               Vores specialister giver 360 graders rådgivning for optimal IT-udnyttelse. Vi forbedrer din brugeroplevelse ved at optimere dit eksisterende udstyr og dine programmer. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til dig, så du undgår forsinkelser og udfordringer.

Vedligeholdelse og optimering

Hos TS Computer rådgiver vi jer til at finde den bedste IT-løsning, som dækker alle jeres behov. Vi vurderer i fællesskab, hvordan I får det bedste ud af jeres IT, og hvordan det bedst kan vedligeholdes, så jeres systemer og udstyr altid opererer optimalt.

it rådgivning ts computer

Fejlfinding og servicering af netværk

Et stabilt netværk er altafgørende for driften af jeres virksomhed. Vi ved, hvor vigtigt det er at netværket altid opererer stabilt. Vores team af IT-rådgivere vurderer den bedste løsning til jeres behov. Hos TS Computer foretager vi også fejlfinding af jeres netværk og servicerer jer i tilfælde af sikkerhedsbrister eller andre udfordringer.

ts computer rådgiverteam

Sikker hjemmeopkobling

Et netværk skal være sikkert på arbejdspladsen og samtidigt skal det være trygt at tilgå virksomhedens følsomme oplysninger på hjemmekontoret. Vi vejleder jer til at få det bedste ud af jeres netværksforbindelser, så I kan være sikker på at samtlige data er sikre derhjemme.

Vi er specialister i stabile internetforbindelser. Se hvad vi kan gøre for jer, så forbindelsen altid forbliver sikker.

ts computer rådgiver hjemmeopkobling

Sikkerhedstjek af IT-setup

Vores rådgiver team vil som det første foretage et sikkerhedstjek af jeres virksomheds IT-setup. Vi fokuserer på at sikre jeres IT, så I kan fokusere på den almindelige drift af jeres firma. Vi har styr på jeres IT-sikkerhed og kører en daglig backup på vores servere. På den måde får I altid nemt adgang til jeres værdifulde data, skulle uheldet være ude.

bjarne-overvågning