360° IT-RÅDGIVNING

                               Vores specialister giver 360 graders rådgivning for optimal IT-udnyttelse. Vi forbedrer din brugeroplevelse ved at optimere dit eksisterende udstyr og programmer. Sammen finder vi den til dig, så du undgår forsinkelser og udfordringer.

Vedligehold og optimering

Hos TS Computer rådgiver vi jer til at finde den bedste IT-løsning, som dækker alle jeres behov. Vi vurderer i fællesskab, hvordan I får det bedste ud af jeres IT, og hvordan det bedst kan vedligeholdes, så jeres systemer og udstyr altid opererer optimalt.

it rådgivning ts computer

Fejlfinding og servicering af netværk

Et stabilt netværk er altafgørende for driften af jeres virksomhed. Vi ved, hvor vigtigt det er, at netværket altid opererer stabilt. Vores team af IT-rådgivere vurderer den bedste løsning til jeres behov. Hos TS Computer foretager vi også fejlfinding af jeres netværk og servicerer jer i tilfælde af sikkerhedsbrister eller andre udfordringer.

ts computer rådgiverteam

Sikker hjemmeopkobling

Dit netværk skal være sikkert på arbejdspladsen og du skal også kunne være tryg ved at tilgå virksomhedens følsomme oplysninger på hjemmekontoret. Vi vejleder dig til at få det bedste ud af dine netværksforbindelser, så du kan være sikker på, at din data er sikker derhjemme.

Vi er specialister i stabile internetforbindelser. Se hvad vi kan gøre for dig, så din forbindelse forbliver sikker.

ts computer rådgiver hjemmeopkobling

Sikkerhedstjek af IT-setup

Vores rådgiver-team vil som det første foretage et sikkerhedstjek af jeres IT-setup. Vi fokuserer på at sikre jeres IT, så I kan fokusere på den almindelige drift. Vi har styr på din IT-Sikkerhed og kører et dagligt backup på vores servere, sådan får I nemt kan få adgang til jeres værdifulde information, hvis uheldet er ude.

bjarne-overvågning