TS Computer er et danskejet firma, som har mere end 18 års erfaring indenfor IT- og kontorbranchen. Det gør os til at være en af de førende IT-virksomheder på markedet. Vores opstart i 00’erne foregik i små private lokaler, som grundet den hurtige vækst snart blev udskiftet med kontorlokaler i Århus V. Her har vi igennem årene etableret et professionelt og dedikeret team af specialister.

I dag kan vi kalde os en virksomhed i vækst, som ved siden af IT-løsninger og support også tilbyder hosting og hjemmeside udvikling. Vi har en bred vifte af forskellige produkter og services, og arbejder løbende på flere idéer hertil.

Vores fokus ligger på at tilbyde en totalløsning til både mindre og større virksomheder, der har brug for service og support indenfor software og hardware. Kort sagt vil vi være din virksomheds eksterne IT-afdeling.

Det er vores passion, at løse komplekse opgaver i tæt samarbejde med vores kunder, og på et let forståeligt sprog. Vores kunder får en fast kontaktperson, som rådgiver, servicerer og tjekker op om deres IT-system – døgnet rundt. Det er vigtigt for os, at vores kunder aldrig føler sig ladt alene. Servicering er en tillidssag.

Vi ved, at kundernes økonomi er en vigtig del, når man driver en virksomhed. Derfor skræddersyr vi de bedste IT-løsninger og support efter individuelt behov, der også fungerer i mange år frem. På den måde kan vi holde IT-økonomien nede uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Uanset, hvilken udfordring eller ønske du har i forbindelse med din virksomheds IT og system kan du kontakte os og få en målrettet vejledning. Har vi ikke den passende løsning endnu, kan vi helt sikkert finde eller udvikle den til dig. Dette har vi blandt andet specialiseret os i indenfor de seneste mange år.

Thomas-Frederik
Morten-Tscomputer
martin-thomas