Skalerbare

IT - løsninger

til

forbedret

effektivitet

Hos TS Computer rådgiver vi jer til at finde den bedste IT-løsning, som dækker alle jeres behov. Vi vurderer i fællesskab, hvordan I får det bedste ud af jeres IT, og hvordan det bedst kan vedligeholdes, så jeres systemer og udstyr altid opererer optimalt.

Indkøb og installation af udstyr og software

Vi leverer hele pakken. TS Computer klarer alt hvad vedrører IT, helt fra indkøb af nyt udstyr, til installation på arbejdspladsen. Vi finder den bedste løsning af udstyr og softwares, som passer nøjagtigt til jeres behov.

Dag-til-dag-levering af hardware og software

Allerede i morgen kan I værre i gang med at optimere jeres IT setup. Vi tilbyder dag-til-dag levering af vores ydelser – både af hardware og softwares. Vores produkter minimerer risikoen for ubudne gæster på jeres enheder og hurtigt beskytte filer og mails på jeres servere.

Implementering af økonomisystem

I samarbejde med jeres økonomileverandør, står vi for implementeringen af jeres økonomisystem fra start til slut. Med indsigt i jeres behov og installationer, vi følger med i installationen og sørger for, at det bliver installeret på de mest optimale servere, og at økonomileverandøren ikke bare tager ”den første, den bedste”-beslutning.

Netværksovervågning

Vi holder godt øje med jeres netværk, dens stabilitet og den overordnede IT-sikkerhed så I undgår forsinkelser og angreb. Jeres netværk og værdifulde data er I sikre hænder hos erfarne IT eksperter. Vi kan stolt fortælle at vores team, løser 9 ud af 10 fejl, inden brugerne bemærker forsinkelser.