Skalerbare

IT - løsninger

til

forbedret

effektivitet

Hos TS Computer rådgiver vi jer til at finde netop den IT-løsning, som dækker jeres behov bedst muligt. Vi vurderer i fælleskab med hvilken IT-løsning I får det bedste ud af jeres IT – og hvordan det bedst vedligeholdes. Vores ambition er at jeres systemer og udstyr altid opererer mest optimalt.

Indkøb og installation af udstyr og software

Har I brug for udstyr og software? Vi leverer hele pakken. TS Computer klarer alt hvad vedrører IT – helt fra indkøb af nyt udstyr til installation på arbejdspladsen.

Vi finder i samarbejde med jer den bedste løsning af udstyr og software, som passer nøjagtigt til jeres behov og ønsker.

Dag-til-dag-levering af hardware og software

Hos os er der ingen ventetid. Allerede i morgen kan I få startet og optimeret jeres IT setup. Vi tilbyder dag-til-dag-levering af vores ydelser – både af hardware og software.

Udover det minimerer vores produkter risikoen for ubudne gæster på jeres enheder og sikrer hurtig beskyttelse af filer og mails på alle jeres servere.

Implementering af økonomisystem

I samarbejde med jeres økonomileverandør står vi for udførelsen af jeres økonomisystem fra start til slut. Vi sætter os ind i jeres behov for installationer og sørger for, at de bliver installeret på de mest optimale servere.

På den måde kan I være sikre på, at de rigtige beslutninger i forhold til netop jeres individuelle behov bliver truffet.

Netværksovervågning

Det er en æressag for os at holde godt øje med jeres netværk, dens stabilitet og den overordnede IT-sikkerhed – så I undgår forsinkelser og hacker angreb. Jeres netværk og værdifulde data er I sikre hænder hos erfarne IT-eksperter.

Vi kan stolt fortælle at vores team løser 9 ud af 10 fejl inden brugerne bemærker forsinkelser i deres system.