Vi tager os af alt fra indkøb til installation

Jeres virksomhed skal være sikker på, at jeres udstyr altid fungerer efter hensigten. Hos TS Computer tager vi os af jeres IT, så I kan fokusere på dagens almindelige opgaver. Vi varetager alt fra indkøb og installering af udstyr samt softwares og har en dag-til-dag levering. 

Sådan får I implementeret de nye systemer, eller optimeret jeres eksisterende udstyr hurtigst muligt. Vores team overvåger jeres netværk 24/7, alle dage om året, så I kan være sikre på, at jeres drift fortsætter, som det skal.

Kontakt os I dag for at fremtidssikre jeres virksomhed med et godt IT setup.

Bjarne TS Computer - hjælp til server

Dag-til-dag-levering af hardware og software

Allerede i morgen kan i værre i gang med at optimere jeres IT setup.
Vi tilbyder dag-til-dag levering af vores ydelser – både af hardware og softwares. Vores produkter minimerer risikoen for ubudne gæster på jeres enhede og hurtigt beskytte filer og mails på jeres servere. 

Se hvordan vores ESET Smart Security løsninger kan bekæmpe sikkerhedsbrister. 

ESET SMART SECURITY

Indkøb og installation af udstyr og software

Vi leverer hele pakken. TS Computer klarer alt hvad vedrører IT, helt fra indkøb af nyt udstyr, til installation på arbejdspladsen. Vi finder den bedste løsning af udstyr og softwares, som passer nøjagtigt til jeres behov. 

ts computer rådgiverteam
Thomas yder support til kunde

Implementering af økonomisystem

I samarbejde med jeres økonomileverandør, står vi for implementeringen af jeres økonomisystem fra start til slut. Vi kender jeres behov og har indsigt i jeres installationer, vi følger med i installationen og sørger for, at det bliver installeret på de mest optimale servere, og at økonomileverandøren ikke bare tager ”den første, den bedste”-beslutning ved installeringen, der kan skabe besvær for jer på sigt. 

I vores Cases og referencer kan du danne indsigt i, hvordan vi netop kan hjælpe din virksomhed mod et bedre IT-setup.

Netværksovervågning 24/7/365

TS Computer holder godt øje med jeres netværk, dens stabilitet og den overordnede IT-sikkerhed så I undgår forsinkelser og angreb. Jeres netværk og værdifulde data er I sikre hænder hos vores erfarne IT eksperter. Vi kan stolt fortælle at vores team hos TS Computer, løser 9 ud af 10 fejl, inden brugerne bemærker forsinkelser.

Vi holder nøje med sikkerhedsbrister på jeres netværk, kontakt os i dag for at forhindre forsinkelser på tværs af jeres enheder.